Scouting Surprise Box – valentine’s day 2013

קופסת וולנטיין דיי – 2/2013

קופסת הלייף סטייל החדשה :  “Scouting Surprise Box” הושקה באירוע יוקרתי ועתיר סלבריטאים ומובילי דעת קהל. מדובר בקופסת לייף סטייל המכילה בתוכה מותגים מתחום האופנה, קוסמטיקה, טיפוח וסגנון חיים, אשר תחולק במסירה אישית אחת לחודש לידוענים ומובילי דעת קהל כגון בלוגרים מובילים, עיתונאים, דוגמניות ואושיות חזקות ברשתות חברתיות ובעולם הבידור הישראלי.  בקופסא הראשונה השתתפו מותגים יוקרתיים כגון יבואנית לבני הנשים המובילה בישראל JACK KOBA , סבוקלם – מותג הטיפוח לעור רגיש, שמן מרוקאי ישראל Moroccanoil, חברת הטיפוח חלאבין, מותג האיפור Red You York, דורקס, ומגזין האופנה Belle Mode.
האירוע היה בחסות דורקס לרגל הוולנטיין דיי – יום אהבה הבין לאומי.

קצת על הקופסא: מדובר ב”קופסת הפתעה” אקסקלוסיבית אשר מחולקת במסירה אישית עם שליח עד הבית לסלבריטאים, למובילי דעת קהל , לעיתונאים, בולגרים מהשורה הראשונה וגופי תקשורת מובילים. הקופסא מכילה בתוכה מספר מוצרים של מותגים מובילים מתחום הטיפוח, קוסמטיקה, אופנה, ולייף סטייל. הקופסא ניתנת ומשווקת, לעת עתה, רק לסלבריטאים ולמובילי דעת קהל בלבד! הקופסא הינה פלטפורמה שיווקית פרסומית ייחודית כאשר כל המוצרים משתתפים בתוכה זוכים לחשיפה תקשורתית גדולה ונרחבת במסגרת יח”צ וקד”מ באמצעות סלבריטאים ומובילי דעת קהל. מדובר בפלטפורמה שיווקית חדשה אשר עושה שימוש בידוענים ומובילי דעת קהל בכדי לקדם חברות/עסקים/מוצרים (ברשתות חברתיות, ובגופי תקשורת שונים). החלוקה למובילי דעת קהל נולדה מתוך ההבנה כי הם מהווים מודל לחיקוי עבור קהל הצרכנים הרחב אשר שואב השראה בין היתר מהמגזינים הגדולים, מהכוכבים שלו ומאושיות בעולם האופנה והבידור. הקופסא כבר הוכתרה לקופסא הטובה ביותר והאיכותית ביותר מבין כל הקופסאות הנמצאות כיום בשוק על ידי כל הבלוגריות וגופי התקשורת המובילים בישראל.

הקופסא הראשונה שחולקה הייתה בעלת אופי שובב ורומנטי באווירת חג האהבה והכילה מגוון מוצרים כגון:

קרם פנים של סבוקלם – תכשירי טיפוח מפנקים לעור רגיש. קרם פנים עשיר לעור רגיש להזנת העור ולמניעת יובש. הקרם עשיר בויטמינים ובצמחים ומזין את העור. הקרם היפוארלגני ונבדק לעור רגיש.

BB Cream של סבוקלם – השילוב המתקדם בעולם של איפור וטיפוח אנטי אייג’ינג. תכשיר ייחודי, רב תכליתי, המעניק כיסוי מושלם (מייק-אפ), ממצק את העור ומגן עליו מקני השמש UVA+UVB. היפואלרגני ונבדק לעור רגיש.

שמן טיפולי מסדרת מוצרי “Moroccanoil” – שמן טיפולי יגרום לשיער להיות רך כמשי, מלא חיים וברק. הפורמולה המיוחדת והרבגונית מזינה את השיער ומשמשת לריכוך, עיצוב וגימור. השמן טיפולי ומשתלב נפלא עם מוצרי טיפוח ועיצוב אחרים, מאיץ את זמן ייבוש ועיצוב השיער במייבש, ומשיב לשיער פרוטאינים חיוניים המחזקים אותו.

תחתון תחרה מבית “ג’ק קובה” – תחתון תחרה מבית ג’ק קובה, רשת בוטיקים יוקרתית להלבשה תחתנה. התחתון בגזרה ברזילאית עשוי מתחרה עשירה ויוקרתית שמחמיאה לגוף הנשי ומקנה לו מראה רך ורומנטי.

מארז מפנק מבית חלאבין – מארז בניחוח נוסטלגי אשר מכיל קרם גוף וקרם ידיים בגודל מיוחד לנשיאה בתיק
“To Go” ורול און איכותי ללא אלומניום בריח משכר שנשאר לשעות ארוכות ומקנה תחושה רעננה לאורך כל שעות היום.

מסקרה Desire של חברת Red You York – מסקרה בעלת מראה חושני עם נוסחה חדשנית המכילה שעוות ופולימרים, המאריכה ומעגלת את הריסים פי שלושה ועמידה לאורך זמן.מברשת הסיליקון מעצימה את נפח הריסים ותורמת למראה סמיך וצפוף יותר תוך מראה מניפתי.

סדרת Durex Play Love Toys – דורקס השיקה את הסדרה החדשה במיוחד לחג האהבה והעניקה בקופסת ה”ולנטיין” שלושה סוגים של צעצועים קטנים לילדים גדולים. הסדרה כוללת 2 טבעות רטט (Little Devil ו Ultra) המעניקות עד 30 דקות של רטט לשני בני הזוג להגברת הסיפוק וההנאה (וויברטור Delight) לגירוי החושים.

מגזין BelleMode – מגזין בל מוד הוא מגזין האופנה הראשון בישראל. המגזין סוקר את עולם האופנה על היבטיו השונים בארץ ובעולם ומעדכן את הקוראת הישראלית בטרנדים האופנתיים החמים ביותר.

* לצפייה בגלריית התמונות המלאה של האירוע אשר התקיים במועדון השמונה בתל אביב בלינק המצורף:
(צילומים: יניב כהן ואלון הדר)

* לצפייה בגלריית התמונות המלאה של האירוע אשר התקיים בבר האוריינט בתל אביב בלינק המצורף:
(צילומים: יניב כהן)