Scouting Surprise Box – 11/2013

קופסת 11/2013

לאירוע ההשקה הנוצץ והאקסקלוסיבי אשר התקיים ביום חמישי האחרון במסעדת “מצויה” היוקרתית של קופסת הלייף סטייל “Scouting Surprise Box” בחסות סמסונג, חולקה הקופסה השנייה, הגיעו לפרגן ולהעמיס קופסאות ומתנות לא מעט סלבריטאים, מובילי דעת קהל, דוגמניות ועוד רבים אחרים. אז מה בקופסא? מותגים יוקרתיים כגון בושם ורסצ’ה Yellow Diamond, בושם קרולינה הררה 212 VIP , סבוקלם- מותג הטיפוח לעור רגיש, שמן מרוקאי ישראל Moroccanoil, חברת הטיפוח סופט טאץ, לייף, ומגזין את.

האירוע, שהיה בחסות “סמסונג” התקיים במסעדת מצויה – המסעדה היפאנית היוקרתית והחדשה של היהלומן צורי מסיקה והשחקן ציון ברוך, באירוע נוצץ ואקסקלוסיבי במיוחד שכלל בין היתר קוקטייל חגיגי, סושי, אלכוהול חופשי, מתחם VIP, הופעת אורח של צמד ה-די גיי’ – Dark and Sleazy By Viki & Nela , וכמובן חלוקת הקופסא עם מיטב המותגים.

כמו כן באירוע הוצגה לראשונה בישראל הטלוויזיה הגדולה, האיכותית והיקרה בעולם בשווי 210,000 ש”ח! מבית “סמסונג”

קצת על הקופסא: מדובר ב”קופסת הפתעה” אקסקלוסיבית אשר מחולקת במסירה אישית עם שליח עד הבית לסלבריטאים, למובילי דעת קהל , לעיתונאים, בולגרים מהשורה הראשונה וגופי תקשורת מובילים. הקופסא מכילה בתוכה מספר מוצרים של מותגים מובילים מתחום הטיפוח, קוסמטיקה, אופנה, ולייף סטייל. הקופסא ניתנת ומשווקת, לעת עתה, רק לסלבריטאים ולמובילי דעת קהל בלבד! הקופסא הינה פלטפורמה שיווקית פרסומית ייחודית כאשר כל המוצרים משתתפים בתוכה זוכים לחשיפה תקשורתית גדולה ונרחבת במסגרת יח”צ וקד”מ באמצעות סלבריטאים ומובילי דעת קהל. מדובר בפלטפורמה שיווקית חדשה אשר עושה שימוש בידוענים ומובילי דעת קהל בכדי לקדם חברות/עסקים/מוצרים (ברשתות חברתיות, ובגופי תקשורת שונים). החלוקה למובילי דעת קהל נולדה מתוך ההבנה כי הם מהווים מודל לחיקוי עבור קהל הצרכנים הרחב אשר שואב השראה בין היתר מהמגזינים הגדולים, מהכוכבים שלו ומאושיות בעולם האופנה והבידור. הקופסא כבר הוכתרה לקופסא הטובה ביותר והאיכותית ביותר מבין כל הקופסאות הנמצאות כיום בשוק על ידי כל הבלוגריות וגופי התקשורת המובילים בישראל.

הקופסא השנייה שחולקה הייתה בעלת אופי אקסקלוסיבית ויוקרתית והכילה מגוון מוצרים כגון:

מגזין “את”דו ירחון העוסק באופנה ובכל מה שמעניין ומעסיק נשים.

מגזין לייף סטייל ואופנה דעתני, שמסקר את הטרנדים הבינלאומיים החמים ביותר באופנה, עיצוב, יחסים, תרבות, גוף, נפש, נשים וגם גברים, כן.

שמן טיפולי מסדרת מוצרי “Moroccanoil”שמן טיפולי יגרום לשיער להיות רך כמשי, מלא חיים וברק. הפורמולה המיוחדת והרבגונית  מזינה את השיער ומשמשת לריכוך, עיצוב וגימור. השמן טיפולי ומשתלב נפלא עם מוצרי טיפוח ועיצוב אחרים, מאיץ את זמן ייבוש ועיצוב השיער במייבש, ומשיב לשיער פרוטאינים חיוניים המחזקים אותו.

בושם VIP 212 לאשה – הוא כרטיס הביקור שלך לכול מסיבה פרטית אקסקלוסיבית בעיר. בושם שמעורר הנאה, עליצות, וחשק לחגוג. מוגש כקוקטייל של רום ופרי התאווה, מתוק וחמצמץ. מתפתח למעטפת רכה של פרחים קטיפתיים בנגיעות נשיות של ונילה.

בושם Versace Yellow Diamond לאשהבושם שובה לב וחושני עם ניחוח נשי אמיתי, הנאמן לקסם בהרמוניה שאינו מטעה עם זוהר שאין לערער עליו של בית ורסצ’ה. חושניות טהורה, שקיפות טהורה, אור טהור, תכשיט אותנטי החושף יופי נדיר בבושם של ורסצ’ה עם ניחוח רענן פרחוני.

Soft Touch – VIP מסקרה – מסקרה מהפכנית למראה של כוכבת זוהרת! מעניקה לריסים נפח מרבי, בעלת מברשת ענקית עם זיפים מרווחים קצרים וארוכים. מכילה פורמולה מועשרת בקרבון לאפקט שחור מדהים ופולימרים למראה מבריק וזוהר. עמידה לאורך זמן, מתייבשת במהירות ואינה משאירה גושים על הריסים. מעניקה מראה עיניים דרמטי שאי אפשר לעמוד בפניו.

Soft Touch לק אדום חושני קלאסי – סופט טאץ’ משיקה סדרת לקים חדשה הכוללת 30 גוונים מהטרנדים המובילים והאופנתיים. נוסחה ייחודית עמידה לאורך זמן עם ברק מיוחד, מחליקה בקלות על הציפורן ומתייבשת במהירות. מברשת איכותית ומקצועית למריחה קלה, בקבוק של 17 מ”ל. סופט טאץ’ מעניקה לך להתנסות את הגוון האדום הקלאסי , גוון מס’ 47, שתמיד מתחשק ומשתלב עם כל הופע

BB Creamשל סבוקלם – השילוב המתקדם בעולם של איפור וטיפוח אנטי אייג’ינג. קרם מייק-אפ ייחודי, רב תכליתי, המעניק כיסוי מושלם ועמיד, ממצק את העור ומגן עליו מקני השמש UVA+UVB. התכשיר מכסה כתמים ופגעי שמש ומיטיב להסוות הבדלי גוון, מבלי להבליט קמטוטים. מעניק לעור מראה חלק ואחיד לאורך זמן ואינו משאיר ברק או שמנוניות על העור. היפואלרגני ונבדק לעור רגיש. היפואלרגני ונבדק לעור רגיש (מוצר השנה בתחום היופי – 2013).

סבוקלם סבון פנים לעור רגיש – ניקוי עדין, ללא SLS וללא פארבנים. סבון פנים עדין במיוחד, המבוסס על נוסחה חדשנית,  המכילה רכיבי ניקוי נטולי סולפאטים (ללא SLS). מסיר ביעילות איפור, לכלוך ובוהק שומני ומותיר את העור רך, נקי ורענן. מועשר באצות ים לריכוך ולשמירה על גמישות העור ותמצית מרוכזת של פרחי קמומיל להרגעת העור. מתאים לכל סוגי העור, לשימוש יומיומי. ללא פארבנים (Paraben-free), היפואלרגני ונבדק דרמטולוגית לעור רגיש.

Life – ספריי לייבוש לק – מייבש את הלק במהירות בקלות ובנוחות, רק מתיזים והלק מתייבש ניתן לשימוש גם בין שכבות הלק, בקבוק של 100 מ”ל (מוצר השנה בתחום היופי – 2013).

Life – מגבוני OIL CONTROL – דפים לספיגה מידית של שומן וברק מעור הפנים המותירים את העור במראה נקי ורענן! אינם מסירים מייק אפ או פוגעים בלחותו הטבעית של העור. באריזה קומפקטית נוחה המאפשרת שימוש בכל מקום ובכל עת. כ-50 יחידות באריזה.

* לצפייה בגלריית התמונות המלאה של האירוע אשר התקיים בסעדת מצויה היוקרתית במתחם הבורסה בר”ג בלינק המצורף:
(צילומים: יניב כהן ואלעד ירקון)